Takmičenja

Jedno zlato i sest srebrenih medalja za Olimpikove plavo-zelene princeze

Zlatna sa obrucem Fejzic Farah, stebrena sa vijacom Hebibovic Saira srebrene u grupnoj vjezbi:Gusinac Dalila, Gusinac Sejla, Uzicanin Tejma, Sehovic Asija i Pindzo Ajsa. Odlican organizator je bio KRG Leda iz Zagreba. Dobre rezultate postigle su i Ada, Iman, Asija, Farah, Tejma, Saira, Ajsa, Sejla i Dalila. Odlican plasman postigla Sehovic Asija koja je u kvalitetnoj konkurenciji od 28 gimnasticarki zauzela 11 mjesto . Na takmicenju je ucestvovalo 30 klubova iz 10 zemalja, pa cak i iz Indije. Hvala organizatoru na gostoprimstvu i srdacnom druzenju.

Takmičarke KRSG „Olimpik“ iz Sarajeva bogatije za 41 osvojenu medalju!

Rezultati sa Međunarodnog takmičenja „Suada Dilberović“ koje je održano 07.04.2019.godine u Sarajevu U individualnom programu za KRSG „Olimpik“ 13 medalja i 28 medalja u grupnim vježbama.

Zlatne: Malešević Sara (vijača), Jamaković Ajša (lopta), Šehović Asija (obruč)i Žarak Nora (obruč) Srebrene: Agović Amila (bez rekvizita), Hebibović Iman (lopta), Šehović Asija( višeboj), Užičanin Tejma(obruč), Gusinac Dalila (bez rekvizita) i Hysenaj Iman (bez rekvizita)

Bronzane: Užičanin Tejma (višeboj), Užičanin Tejma (bez rekvizita) i Pindžo Ajša

Posebne čestitke takmičarkama Hebibović Iman, Hebibović Sairi, Fejzić Farah, Jamaković Ajši, i Đurđević Adi Amini koje ovog puta bez medalja , ali sa odlično odrađenim vježbama i pokazanim kvalitetom. Takmičarke na koje BiH gimnastika može biti ponosna, bez obzira na trenutni plasman i ocjene. Ovo takmičenje sa velikim iskustvom o kojem treba razgovarati i prodiskutovati na temu odlazaka na takmičenja kada je u pitanju perspektiva i budućnost naših kvalitetnih takmičarki.

Zlatne u grupnim vježbama: Hysenaj Iman, Perjan Ejla, Mustajbegović Nejra, Alihodžić Amina, Peksin Farah, Podbićanin Lajla, Jamaković Ajna, Šeta Nejla, Hot Sumeja, Alibašić Merjem, Đurđević Ada Amina, Koso Nejla, Šahović Ena, Avdaković Tajra, Fejzić Faraj, Hebibović Iman, Hebibović Saira, Jamaković Ajša, Bajraktarević Sajra,Delić Dalia, Žarak Nora i Trogrlić Anja

Bronzane u grupnim vježbama: Agović Amila, Hubanić Tajra, Huduti Naida, Malešević Sara, Nezirević Amina i Jamaković Ajša.

Iskrene čestitke svim djevojčicama i trenericama Amili, Eni i Berini.

Medunarodna revija sporta u Petoj gimnaziji na Dobrinji u Sarajevu

Pohvale za rukovodstvo Pete gimnazije i hvala svima koji su na bilo koji nacin doprinijeli ovom velicanstvenom sportskom dogadaju.

69 medalja za KRSG „Olimpik“ iz Sarajeva

 

Na 5 Međunarodnom takmičenju „Victoria cup 2019.“ koje je održano 11.05. u S.D.“Ramiz Salčin“. KRSG „Olimpik“ osvojio 69 medalja: 63 medalje u grupnim vježbama i 6 osvojenih medalja u individualnim vježbama. Iskrene čestitke trenericama kluba Olimpik: Amili Hodžić, Eni Meholjić , Berini Proho i Hidajeti Glavinić koje svoje znaje na najbolji način prenose na djecu i koje na svakom takmičenju od ranih jutarnjih sati do kano navečer budu srcem uz svaku našu princezu.

 

Također čestitke i roditeljima na podršci koju pružaju našem klubu i HVALA za lijjepo odgojene naše plavo – zelene princeze!

 

Organizator takmičenja je KRG „Victoria“ iz Sarajeva. Čestitke KRG „Victoria“ za odličnu organizaciju.

 

Specifikacija osvojenih medalja na Međunarodnom takmičenju „Victoria cup“, 11.05.2019.godine

 

2012 – 2011- 2010 godište (zlatne medalje):

 

1. Kapidžić Leina

 

2. Peksin Farah

 

3. Alihodžić Amina

 

4. Jamaković Ajna

 

5. Perjan Ejla

 

6. Šeta Nejla

 

7. Hysenaj Iman

 

8. Omeragić Asja

 

9. Pdbićanin Lajla

 

10. Popara Alma

 

11. Spahić Ejna

 

12. Ćorović Zana

 

13. Bihorac Džana

 

14. Mahmutović Nadja

 

15. Mustajbegović Nejra

 

16. Smajić Ilda

 

17. Ahmetović Ismihan

 

18. Kurtalić Elma

 

19. Ćurić Ena

 

20. Zahiragić Ajna

 

21. Kurtović Emina

 

2011. godište (zlatne medalje):

 

1. Užičain Tejma

 

2. Perjan Ejla

 

3. Gusinac Šejla

 

4. Gusinac Dalila

 

5. Pindžo Ajša

 

6. Perjan Ejla

 

2009. godište (zlatne medalje):

 

1. Agović Amila

 

2. Hubanić Tajra

 

3. Jamakvić Ajša

 

4. Malešević Sara

 

2008. godište (zlatne medalje) :

 

1. Alibašić Merjem

 

2. Avdaković Tajra

 

3. Dervišević Lana

 

4. Hot Sumeja

 

5. Kepeš Aida

 

6. Sejdić Amna

 

7. Koso Nejla

 

8. Omeragić Asja

 

9. Podbićanin Ela

 

10. Šahović Ena

 

11. Lutvić Sara

 

12. Hadžimerović Dania

 

13. Mekić Sara

 

14. Tahmaz Irma

 

2006 – 2007 – 2008 (bez rekvizita – zlatne medalje)

 

1. Bajraktarević Sajra

 

2. Oruč Nejla

 

3. Fejzić Farah

 

4. Žarak Nora

 

5. Trogrlić Anja

 

6. Delić Dalia

 

2006 – 2007 – 2008 (obručevi – zlatne medalje) :

 

1. Fejzić Farah

 

2. Đurđević Ada Amina

 

3. Jamaković Ajša

 

4. Bajraktarević Sajra

 

2004 – 2005 ( juniorke obručevi – drugo mjesto i srebrene medalje)

 

1. Elezagić Ajna

 

2. Agić Sarah

 

3. Begić Sarah

 

4. Šarić Emina

 

5. Zavišić Andrea

 

6. Džemat Sajra

 

7. Čaušević Hanan

 

8. Malkić Emina

 

INDIVIDUALNI PROGRAM:

 

Radovanović Mioneli – zlatna medalje i prvo mjesto

 

Trifković Tara – srebrena medalja i drugo mjesto

 

Agić Ema – zlatna medalja i prvo mjesto

 

Gusinac Šejla – srebrena medalja i drugo mjesto

 

Perjan Ejla – bronzana medalja i treće mjesto

 

Užičanin Tejma - bronzana medalja i treće

 

ČESTITKE za KRSG „Olimpik“ i sretno na takmičenjima u Crnoj Gori, Sloveniji i Austriji.

Takmičenje u Podgorici

 

Dvije zlatne medalje za takmičarku KRSG "Olimpik", Fejzić Farah iz Sarajeva Fejzić Farah osvojila dvije zlatne medalje na takmičenju u Podgorici - Crna Gora. Zlatna za vježbu sa vijačom i zlatna za vježbu sa loptom. Takmičenje održano 18.05.2019. u prelijepom sportskom centru "Verde". Nakon ovog takmičenja takmičarke se pripremaju za odlazak na Međunarodno takmičenje u Sloveniji - Ljubljana. Zahvaljujemo GK"Prior" na pozivu za učešće.

GIMESTRADA 2019

22.06.2019.godina. ,najljepša gimnastička bajka. Spoj i prezentacija svih gimnastičkih disciplina. Sve učesnike 4."Gimestrade" očekuju lijepa iznenađenja, medalje, zahvalnice, diplome, učesnički pehari za klubove .... i još mnogo interesantnih iznenađenja za sve trenere učesnike. Po prvi put u BiH prezentacija gimnastičkih balansa u parovima, trojkama i grupnim formacijama. KRSG "Olimpik" korak ispred , pratimo savremene metode treninga i moderne tehnologije u sportu. KRSG "Olimpik" u izvrsnoj prezentaciji 22.06.2019.godine. Treninzi koji ruše i razbijaju stereotipe. Učinimo djeci treninge zanimljivim, interesantnim u cilju nadogradnju dječije ličnosti i njihovog znanja. Budite dio prelijepe gimnastičke priče.

Dobro došli svi obožavaoci gimnastike! 

Uspješan vikend za takmičarke Olimpika

39 medalja na "Zeljo cupu" u Sarajevu i jedna bronzana za D.A.Aminu u Grazu u vjezbi sa obrucem. "Zeljo cup" zlatne: grupne vjezbe 2012-2011; 2011. i 2008.godiste. U infividualnom programu G.Dalila srebrena, G. Sejla bronzana u vjezbi bez rekvizita i bronzana u vjezbi sa obrucem, P.Ajsa bronzana, S.Amna bronzana, D.Sajra bronzana u vjezbi sa loptom. Sve CESTITKE trenerici Amili Hodzic. KRG "Zeljeznicar" cestitke za organizaciju. Odlicni rezultati takmicarki u Grazu - Austrija: A program: F.Farah lopta 8,850 i cunjevi 9,400; Jamakovic Ajsa bez rekvizita 8,150 i obruc 8,100; D.A.Amina bez 7,150 i obruc 8,350. B program: B.Sajra 9 mjesto , A.Tajra 10 mjesto, Z.Andrea 10 mjesto i D.Dalia 11 mjesto. Sve takmicarkr pokazale i potvrdile svoj kvalitet i evidentan napredak.

Cestitamo svim takmicarkama Olimpika i ATG klubu iz Austrije na bezprijekornoj organizaciji. 22.06.2019. Svoja umijeca takmicarke Olimpika i drugih klubova pokazat ce na 4.Gimestradi.

"GIMESTRADA 22.06.2019.

Hvala svim prijateljima iz Konjica, Visokog, Zenice, Ilijasa, Breze, Banja Luke, Mostara, Sarajeva... Bio je ovo predivan praznik gimnastike.

"GIMESTRADA"

Satnica i program 4.“Gimestrade“ , 22.06.2019.godine

4.“Gimestrada“ se održava u JU „Peta gimnazija i Gimnazija „Dobrinja“ , na Dobrinji u ulici Senada Poturka Senčija bb                                                 

Ulaz za gimnastičare/ke je u 10:45. Gimnastičari/ke u sportsku dvoranu trebaju ući u pratnji trenera

Ulaz za roditelje i goste je u 11:15 sa bočne strane škole (bočni ulaz)

SVEČANO OTVARANJE 4.“Gimestrade“ je u 11:30

Zajedničko zagrijavanje i istezanje (strečing) svih učesnika je u 11:35. Svečano uručivanje učesničkih pehara, zahvalnica , poklona i medalja za sve trenere i klubove učesnike            

Nastupi i predstavljanje klubova po satnici 15:30 – 16:00 Dodjela diploma, zahvalnica i medalja za sve gimnastičate/ke

16:00 Svečano zatvaranje 4.“Gimestrada“                                                                                                       

16:30 Zajednički odlazak svih trenera na ručak

SPECIFIČNOSTI „GIMESTRADE“:

1.Međunarodni festival sportske i ritmičke gimnastike, klasičnog baleta, akrobatike, modernog plesa,strečiga, sportskog aerobika, takmičenje u grupnim vježbama za sva godišta u ritmičkoj gimnastici  1.International festival of sports and rhytmic gymnastics, classic ballet, acrobatics, modern dance, streching, sports aerobics, rhytmic gymnastics group exercises in all ages                                

2.Cilj „Gimestrade“: Popularizacija svih gimnastičkih disciplina, afirmacija masovnog i vrhunskog sporta, okupljanje svih gimnastičkih klubova , zajedničko druženje i razmjena iskustava, prijedlozi i sugestije trenera za budući rad, promocija svih gimnastičkih klubova u Bosni i Hercegovini, okupiti sve gimnastičke klubove na jednom mjestu te prisutnim u dvorani prezentovati sva umijeća ovog baznog sporta, razvoj svijesti o zdravom životu i stilu življenja,popularizacija dječije muške i ženske sportske gimnastike.                                                     

2.Goal of „Gimestrada“: popularisation of all gymnastic disciplines, afirmation of massive and top level sports, gathering of all the gymnastics clubs, joint gathering and exchange od experiences, coache's suggestions and proposals for the future work, promotion od all gymnastics clubs in Bosnia and Herzegovina, gathering of all gymnastics clubs at one place and presentation of all skills of this basic sport to all the present in the Sports hall, development of concience about healthy life and life style, popularization of children male and female sports gymnastics

 

“PEĆUH CUP 2019”. - MAĐARSKA

REZULTATI XVII. PECS CUPA U MAĐARSKOJ

Gusinac Dalila 2. mjesto (srebrena medalja) Spahić Ejna 4. mjesto Jamaković Ajša 3. mjesto (vježba sa loptom) i 5 mjesto u višeboju i 4 .mjesto sa obručem Gusianc Šejla 11. mjesto Ćorović Zana 6. Mjesto Grupna vježba 1. mjesto : Gusianc Šejla, Gusinac Dalila, Ćorović Zana i Spahić Ejna

Na takmičenju učestvovale ekipe iz: Hrvatske, Srbije, Slovenije, Egipta, Austrije, Belgije, Mađarske, Češke, Italije, Slovačke, Turske, Rumunije, Španije, Finske,Švedske, Njemačke, Rusije i Bosne i Hercegovine. Na ovom izuzetno kvalitetnom takmičenju takmičarke Olimpika sa odličnim rezultatima i plasmanom potvrdile svoj kvalitet. U izuzetno kvalitetnoj konkurenciji takmičarke Olimpika se izborile za odlične plasmane u ukupnom poretku.

“Sirena Cup 2019.” - Zadar

Međunarodni turnir ritmičke gimnastike "Sirena cup 2019." Zadar - Hvratska

Ajsa Jamakovic ZLATNA (vježba sa obručem) i četvrta u višeboju u Zadru na medunarodnom takmicenju ritmicke gimnastike "Sirena cup 2019."

Sara Malesevic 7 i Tajra Hubanic 11. Cestitke djevojcicama na ulozenom radu, trudu i prelijepim uspomenama.

Turnir je bio izuzetno kvalitetan na kojem je učestvovalo preko 35 klubova. Konkurencija kvalitetna i zaista se moglo dosta naučiti i vidjeti. Sa ovog takmičenje pamtit ćemo obilazak sa brodicom otoka Čiovo, šetnja i boravak u Trogiru i svakako nezaboravan obilazak i boravak u Zadru. Posebno je fascinantno bilo slušati svirku orgulja od morskih talasa na obali Zadra.Večernju šetnju su uljepšali i posjete parkovima, sportskim terenima . Uz poslasticu od domaćih pečenih kestenja posjetili smo i obišli stari dio grada Zadra. Još jedno uspješno takmičenje je iza nas, a od sutra se pripremamo već za nova takmičenja.

“Salines Cup 2019.” - Tuzla

KRSG „Olimpik“ bogatiji za 57 medalja !

Na Međunarodnom takmičenju u Tuzli „Salines cup 2019.“ klub Olimpik osvojio 58 medalja.

ZLATNE SU BILE – INDIVINDUALNI PROGRAM : Ćorović Zana, Spahić Ejna, Alihodžić Amina, Užičanin Tejma (obruč), Užičanin Tejma (lopta), Delić Dalia (obruč), Kepeš Aida (višeboj), Kepeš Aida (obruč), Jamaković Ajša (obruč) i Gusinac Šejla ( traka).

SREBRENE SU BILE – INDIVINDUALNI PROGRAM : Kapičić Leina, Zahiragić Ajna, Podbićanin Lajla, Lutvić Sara, Jamaković Ajna, Podbićanin Ela, Kepeš Aida (bez rekvizita), Gusinac Dalila (višeboj), Gusinac Dalila (bez rekvizita), Gusinac Dalila( obruč), Gusinac Šejla (obruč) i Užičanin Tejma (višeboj)

BRONZANE SU BILE – INDIVINDUALNI PROGRAM : Čurić Ena, Pindžo Ajša, Hubanić Tajra (višeboj), Hubanić Tajra (bez rekvizita), Agović Amila (obruč), Avdaković Tajra (višeboj), Avdaković Tajra (obruč), Kepeš Aida (obruč) , Gusinac Šejla (višeboj, Jamaković Ajša (lopta) i Hysenaj Iman

ZLATNE SU BILE – GRUPNI PROGRAM : 2012/2011 – NIVO II: Ćorović Zana, Spahić Ejna, Alihodžić Amina, Kapičić Leina, Zahiragić Ajna, Podbićanin Lajla, Jamaković Ajna, Čurić Ena, Mahmutović Nadja i Hysenaj Iman

2012/2011 – NIVO I: Gusinac Šejla, Gusinac Dalila, Užičanin Tejma, Pindžo Ajša, Spahić Ejna i Ćorović Zana

2009.godište – NIVO I: Jamakvić Ajša, Agović Amila, Malešević Sara i Hubanić Tajra

2008.godište – NIVO I: Avdaković Tajra, Kepeš Aida, Malešević Sara i Lutvić Sara Zahvaljujemo KRSG „Sloboda“ na odličnoj organizaciji, roditeljima na podršci i svakako trenericama Amili Hodžić, Eni Meholjić i Hidajeti Glavinić. Već sljedeći vikend takmičarke kluba putuju u Zadar na Međunarodno takmičenje „Sirena cup“.

ČESTITAMO SVIM TAKMIČARKAMA KRSG „OLIMPIKA“!


8. Internacionalni turnir ritmičke gimnastike "Ševala Mujić"-Vogošća

KRSG „Olimpik“ bogatiji za 140 medalja. Na 8.Internacionalnom turniru ritmičke gimnastike „Ševala Mujić“ koji se održao 22.09. i 23.09.2018.godine Klub ritmičko – sportske gimnastike Olimpik osvojio 140 medalja i to 55 u individualnom programu i 85 u grupnim vježbama.

NACIONALNI PROGRAM

Zlatne medalje osvojile su: Sejdić Amna, Alihodžić Amina, Jusufović Adana,Nezirević Amina, Rujanac Uma i Hadžiomerović Dania Srebrene medalje osvojile su: Hysenaj Iman, Peksin Farah, Melunović Ajša, Mahmutović Nadja, Podbićanin Lajla, Miketek Matea, Fočo Sunita i Lindov Lamija. Bronzane medalje su osvojile:Šeta Nejla, Mulajbegović Nejra, Juković Uma, Imamović Suana, Čomor Berina, Mekić Sara i Tahmaz Irma.

B LIGHT PROGRAM

Zlatne: Begić Sarah (obruč) Srebrene: Agić Ema (obruč), Elezagić Ajna (obruč) Bronzane: Tajra Ibrić ( obruč)

B PROGRAM

Srebrene maedalje su osvojile: Bajraktarević Sajra (obruč), Šarić Emina (lopta) i Malkić Emina (čunjevi) Bronzane medalje su osvojile: Pindžo Ajša, Delić Dalia (obruč), Čaušević Hanan (lopta) i Agić Sarah (čunjevi)

A PROGRAM

Zlatne medalje osvojile: Gusinac Dalila, Užičanin Tejma, Đurđević Ada Amina (bruč), Hebibović Iman (obruč) i Hodžić Amila (lopta). Srebrene medalje su osvojile: Gusinac Šejla, Fejzić Farah (bez rekvizita), Fejzić Farah (vijača), Hebibvić Iman (lopta), Hodžić Amila (obruč) , Hodžić (Amila čunjevi) i Hodžić Amila (višeboj.

GRUPNE VJEŽBE

Zlatne medalje osvjile su: Gusinac Dalila, Gusinac Šejla, Hysenaj Iman, Pindžo Ajša, Podbićanin Lajla, Užičanin Tejma, Šehović Asija, Alihodžić Amina, Perjan Ejla, Mujanović Ema, Peksin Farah, Mahmutović Nadja, Juković Uma, Melunović Ajša, Hadžiomerović Tara,Šeta Nejla, Ahmetović Ismihan, Kurtalić Ena , Kafedžić Ižan Teja, Alibašić Merjem, Avdaković Tajra, Dervišević Lana, Časar Dora, Đurđević Ada Amina, Hot Sumeja, Kepeš Aida, Koso Nejla, Podbićanin Ela, Lutvić Sara, Tahmaz Irma, Fočo Sunita, Hadžiomerović Dania, Imamović Suana, Čomor Berina, Mekić Sara, Šahović Ena, Ahmetović Merjem, Sejdić Amna, Hadžibulić Lamija, Bajraktarević Sajra, Delić Dalia, Fejzić Farah, Oruč Nejla, Agić Ema, Begić Sarah, Džemat Sajra, Malkić Emina i Čaušević Hanan. Srebrene medalje osvjile su: Hebibović Saira, Hubanić Tajra, Huduti Naida, Agović Amila, Jamaković Ajša, Malešević Sara, Šuntić Nora, Ibrić Amani, Hebibović Iman, Trogrlić Anja, Žarak Nora Bronzane medalje osvjile su: Agić Sarah, Elezagić Ajna, Šarić Emina, Salkić Amna, Ibrić Tajra i Zavišić Andrea Na takmičenju je učestvovalo oko 500 takmičarki iz: Srbije, Makedonije, Crne Gore, Bugarske, Turske, Moldavije, Portugala, Španije,Njemačke i Bosne i Hercegovine Oganizator takmičenja je bio GK „Olimp“ iz Vogošće. Ceremoniju svečanog otvaranja takmičenje uljepšala je grupna vježba Kluba ritmičko – sportske gimnastike Olimpik „Mix egzibicija“ koja je sve prisutne u dvorani ostavila bez daha.

Veliko hvala Amili Hodžić trenerici i takmičarki kluba koja je od ranih jutarnjih sati do kasno u noć bila podrška svim takmičarkama.

6.Međunarodni turnir ritmičke gimnastike "Ševala Mujić"

KRSG „Olimpik“ potvrdio svoj kvalitet na 6. Međunarodnom turniru ritmičke gimnastike“Ševala Mujić“ koji se održao u Vogošći od 23.09. do 25.09.2016. godine 45 medalja za takmičarke KRSG „Olimpik“ na međunarodnom turniru ritmičke gimnastike „Ševala Mujić“ – Vogošća 2016. Zlatne medalje su osvojile: Kovačević Lamija, Farah Fejzić, Malkić Emina, Mujačić Esma(obruč), Mujačić Esma (čunjevi) i Hodžić Amila (lopta) Srebrene medalje su osvojile: Užičanin Tejma, Kuljuh Amila, Sajra Džemat, Begić Adna, Agić Srah, Cvetković Helena, Hebibović Iman, Mujačić Esma, Ajanović Azra, Bajraktarević Sajra, Fejzić Farah, Djana Nađa, Ajanović Azra, Borovac Bekaj Hened, Hebibović Iman, Hebibović Saira, Agović Amna, Djana Nađa, Sijerčić Selma, Bujaković Andrea, Hebibović Saira, Ajanović Azra, Begić Sarah, Mujačić Esma i Dea Muminović Bronzane medalje osvojile su: Časar Dora, Litrić Sara, Bajraktarević Sajra, Malkić Emina, Smaiš Nejra, Sijerčić Selma, Omeragić Asja, Hebibović Iman, Djana Nađa, Malkić Emina, Mujačić Esma i Meholjić Ena. Takmičenja je trajalo dva dana 24.09. i 25.09.2016. godine. Na takmičenju su učestvovale gimnastičarke iz : Hrvatske, Srbije, Izraela, Španije, Portugala, Turske, Bugarske, Ukrajine, Kipra, Mađararske i iz Bosne i Hecegovine. Klub Olimpik se predstavio sa individualnim i grupnim vježbama. I nakon ovog takmičenja klub Olimpik je bio najuspješniji klub po broju osvojenih medalja. Na turniru Olimpik je učestvovao sa 48. takmičarki u A (21 takmičarka) i B programu (28 takmičarki) kao i u grupnim vježbama u godištima 2007., 2006. i 2005.Ovo je prvo takmičenje nakon ljetne pauze i u narednim takmičenjima očekujemo još bolje rezultate. Sve čestitke djevojčicama i trenericama: Hidajeti Glavinić, Amni Demirović i Amili Hodžić. 


logo

Prvo takmičenje nakon ljetne pauze za takmičarke Olimpika!

Oko 60 (šezdeset) takmičarki kluba ritmičko – sportske gimnastike „Olimpik“ učestvovaće na međunarodnom takmičenju ritmičke gimnastike koje organizuje Gimnastički klub „Olimp“ iz Vogošće. Turnir se održava pod nazivom „Ševala Mujić“. Takmičenje će trajati dva dana: 24.09.2016. godine i 25.09.2016. godine. Oko 20 djevojčica će se takmičiti u A – programu i oko 40 takmičarki u B- programu. Osim nastupa u individualnom takmičenju, članice kluba prestaviće se i u grupnim vježbama. Ova sportska manifestacija međunarodnog karaktera održaće se u renoviranom i obnovljenom sportskom centru „Amel Bećković“. Trenerice kluba Olimpik: Hidajeta Glavinić, Amna Demirović, Amila Hodžić, Paša Dedić i stručni saradnik Sandra Bjelan-Guska vrijedno rada kako bi se naše takmičarke predstavile na najbolji mogući način

TAKMIČENJA U  2013. GODINI

Naziv takmičenja

Datum takmičenja

Ime takmičarke

Mjesto takmičarke (višeboj)

“GRACIJA CUP”

FEBRUAR 2013

 

Mujačić Esma

1 mjesto

Mujačić Ajša

2 mjesto

Muminović Dea

2 mjesto

Amila Hodžić

2 mjesto

“OLIMPIK CUP ”

MART 2013

 

Esma Mujačić

1 mjesto

Azra Kadrić

3mjesto

Dea Muminović

2 mjesto

Ajla Lončarić

2 mjesto

Anamarija Kranjc

3 mjesto

Vedrana Kaletović

1 mjesto

Amila Hodžić

1 mjesto

Džebo Sara

1 mjesto

Šenderović Nejla

2 mjesto

Cvetković Helena

2 mjesto

Trbović Salma

2 mjesto

Zekić Tajra

3 mjesto

Stanar Tea

3 mjesto

“RITAM CUP” BEOGRAD

APRIL 2013

 

Azra Kadrić

7 mjesto

Dea Muminović

5 i 8 mjesto

Ena Meholjić

2 i 4 mjesto

Mujačić Ajša

5 i 9 mjesto

Mujačić Esma

7mjesto

“MAKSIMIR CUP”

MAJ 2013

 

Dea Muminović

1 mjesto

Meholjić Ena

1 mjesto

Borovac Bekaj Amani

1 mjesto

Cvetković Helena

1 mjesto

Trbović Salma

7 mjesto

Azra Kadrić

7 mjesto

“BRANIK CUP” MARIBOR

JUNI 2013

 

Zajko Almedina

4 i 5 mjesto

Hodžić Amila

4 mjesto

Šeremet Ema

4 mjesto

“VINDIJA CUP”

JUNI 2013

 

Zajko Almedina

4 mjesto

Borovac Bekaj Amani

8 mjesto

Cvetković Helena

7 mjesto

Osmić Zerina

9 mjesto

“ŠIŠKA CUP” LJUBLJANA

JUNI 2013

 

Mujačić Ajša

3 mjesto, bez rekvizita

3 mjesto lopta,

3 mjesto višeboj

Mujačić Esma

5 mjest

 

 

 

 

 


 


TAKMIČENJA U 2012. GODINI

Naziv takmičenja

Datum takmičenja

Ime takmičarke

Mjesto takmičarke (višeboj)

Mjesto takmičarke (rekvizit)

“6. GRACIJA CUP”

04.-06.01.2012.

 

Ema Srna

2 mjesto

Amani Borovac-Bekaj

4 mjesto

Azra Kadrić

1 mjesto

Ena Meholjić

1 mjesto

Amila Hodžić

1 mjesto

 

“OLIMPIK CUP 2012.”

03.03.2012.

 

Ajša Mujačić

4 mjesto

O-3 mjesto

L-2 mjesto

Ena Meholjić

12 mjesto

Almedina Zajko

10 mjesto

Esma Mujačić

1 mjesto

Azra Kadrić

10 mjesto

Dea Muminović

2 mjesto

O-2 mjesto

L-2 mjesto

Ema Šeremet

5 mjesto

Ajla Lončarić

4 mjesto

Anamarija Kranjc

11 mjesto

Amani Borovac-Bekaj

20 mjesto

Ema Srna

8 mjesto

Vedrana Kaletović

2 mjesto

Nejla Šenderović

9 mjesto

Amila Hodžić

4 mjesto

O-3 mjesto

L-3 mjesto

Farah Jamaković

4 mjesto

Pindžo Adna

1 mjesto

Velagić Emina

3 mjesto

Merjem Čović

6 mjesto

Jamina Una

7 mjesto

Zekić Tajra

8 mjesto

Agić Sarah

5 mjesto

Kamenjašević Hana

6 mjesto

Iman Zukić

15 mjesto

Nađa Viđen

13 mjesto

Azra Kusturica

19 mjesto

Larisa Kadrić

20 mjesto

Bernadette Ramirez

6 mjesto

Michaela Ramirez

17 mjesto

Nikolina Kranjc

19 mjesto

Ajla Katana

20 mjesto

Nejla Golo

5 mjesto

Zerina Osmić

9 mjesto

Almina Isović

10 mjesto

Šejla Rajkić

7 mjesto

Lamija Resulović

2 mjesto

Iman Šunje

3 mjesto

 

“7. TURNIR PRIJATELJSTVA”

30.03.-01.04.2012.

 

Azra Kadrić

2 mjesto

Dea Muminović

18 mjesto

Ena Meholjić

24 mjesto

Almedina Zajko

23 mjesto

Amila Hodžić

21 mjesto

 

“6. PROLEĆNI TURNIR”

28.-29.04.2012.

 

Azra Kadrić

24 mjesto

Dea Muminović

29 mjesto

Almedina Zajko

10 mjesto

Amila Hodžić

8 mjesto

 

“GAZELA CUP 2012.”

05.05.2012.

 

Ajla Lončarić

7 mjesto

Nađa Viđen

3 mjesto

Dea Muminović

4 mjesto

O-3 mjesto

L-2 mjesto

 

“BANJA LUKA OPEN 2012.”

20.05.2012.

 

Zerina Osmić

1 mjesto

Ajla Lončarić

4 mjesto

Almedina Zajko

2 mjesto

O-2 mjesto

L-2 mjesto

T-1 mjesto

Amila Hodžić

1 mjesto

O-1 mjesto

L- 1 mjesto

Č-1 mjesto

Anamarija Kranjc

10 mjesto

Ena Meholjić

2 mjesto

O-2 mjesto

L-2 mjesto

Azra Kadrić

2 mjesto

O-2 mjesto

L-1 mjesto

Amani Borovac-Bekaj

4 mjesto

Dea Muminović

1 mjesto

O-1 mjesto

L-1 mjesto

Iman Šunje

2 mjesto

Bernadette Ramirez

3 mjesto

Nikolina Kranjc

3 mjesto

Ema Srna

6 mjesto

Ajla Katana

4 mjesto

Esma Mujačić

1 mjesto

Ajša Mujačić

1 mjesto

O-1 mjesto

L-1 mjesto

Vedrana Kaletović

5 mjesto

Farah Jamaković

3 mjesto

Nejla Šenderović

2 mjesto

 

“SARAJEVSKA SPORTSKA DRUŽENJA”

Maj, 2012.

 

Viđen Nađa

Učešće

Amna Demirović

Učešće

Jamina Una

Učešće

Adna Pindžo

Učešće

Golo Nejla

Učešće

Ena Meholjić

Učešće

Azra Kadrić

Učešće

Amani Borovac-Bekaj

Učešće

Dea Muminović

Učešće

Iman Šunje

Učešće

Bernadette Ramirez

Učešće

Nikolina Kranjc

Učešće

Ema Srna

Učešće

Ajla Katana

Učešće

Esma Mujačić

Učešće

Ajša Mujačić

Učešće

Vedrana Kaletović

Učešće

Farah Jamaković

Učešće

Nejla Šenderović

Učešće

Zerina Osmić

Učešće

Ajla Lončarić

Učešće

Almedina Zajko

Učešće

Amila Hodžić

Učešće

Anamarija Kranjc

Učešće

Kamenjašević Hana

Učešće

Agić Sarah

Učešće

Zekić Tajra

Učešće

 

“II PECS CUP”

12.-13.05.2012.

 

Almedina Zajko

10 mjesto

Dea Muminović

8 mjesto

Ena Meholjić

6 mjesto

Azra Kadrić

12 mjesto

Ajla Lončarić

21 mjesto

Ajša Mujačić

10 mjesto

Esma Mujačić

4 mjesto

Amila Hodžić

9 mjesto

“OLIMPIK CUP 2012.”

16.06.2012.

 

Ema Srna

2 mjesto

BR-2 mjesto

O-2 mjesto

Ajla Katana

1 mjesto

Vedrana Kaletović

3 mjesto

Farah Jamaković

1 mjesto

Nejla Šenderović

2 mjesto

Anamarija Kranjc

1 mjesto

Nikolina Kranjc

2 mjesto

BR-2 mjesto

O-2 mjesto

Ajla Lončarić

1 mjesto

Ema Šeremet

3 mjesto

Zerina Osmić

2 mjesto

Amani Borovac-Bekaj

3 mjesto

BR-1 mjesto

O-3 mjesto

Azra Kadrić

1 mjesto

BR-2 mjesto

O-1 mjesto

Dea Muminović

1 mjesto

O-1 mjesto

T-1 mjesto

Ena Meholjić

2 mjesto

O-3 mjesto

T-1 mjesto

Almedina Zajko

2 mjesto

L-2 mjesto

T-1 mjesto

Amila Hodžić

1 mjesto

O-1 mjesto

L-1 mjesto

Larisa Kadrić

3 mjesto

 

“ŠEVALA MUJIĆ 2012.”

22.-23.09.2012.

 

 

Nejla Šenderović

7 mjesto

Vedrana Kaletović

3 mjesto

Amani Borovac-Bekaj

6 mjesto

Ema Srna

7 mjesto

Bernadette Ramirez

10 mjesto

Ajša Mujačić

2 mjesto

Zerina Osmić

4 mjesto

Ema Šeremet

5 mjesto

Ajla Lončarić

3 mjesto

Esma Mujačić

1 mjesto

Azra Kadrić

2 mjesto

Dea Muminović

4 mjesto

O-5 mjesto

L-2 mjesto

Ena Meholjić

6 mjesto

O-5 mjesto

L-4 mjesto

Č- 4 mjesto

Almedina Zajko

6 mjesto

O-5 mjesto

L- 7 mjesto

T-4 mjesto

Amila Hodžić

5 mjesto

O-4 mjesto

L- 6 mjesto

Č-5 mjesto

Grupna vježba(2005.)Olimpik1

1 mjesto

Grupna vježba(2005.)Olimpik2

2 mjesto

Grupna Vježba (2004.)

2 mjesto

Grupna Vježba (2000.)

2 mjesto

 

“SALINES CUP 2012.”

29.09.2012.

 

Nejla Šenderović

1 mjesto

Ajla Lončarić

1 mjesto

Amani Borovac-Bekaj

7 mjesto

Ema Srna

8 mjesto

Zerina Osmić

2 mjesto

Tajra Zekić

1 mjesto

Iman Silajdžić

7 mjesto

Bernadette Ramirez

5 mjesto

Dea Muminović

1 mjesto

Vedrana Kaletović

1 mjesto

Azra Kadrić

1 mjesto

Ena Meholjić

4 mjesto

Č-3 mjesto

Ajša Mujačić

4 mjesto

L-2 mjesto

Esma Mujačić

2 mjesto

BR-2 mjesto

O-2 mjesto

Amila Hodžić

3 mjesto

L-3 mjesto

Č-3 mjesto

T-3 mjesto

 

“SIRENA CUP 2012.”

20.10.2012.

 

Sara Džebo

6 mjesto

Ajla Lončarić

3 mjesto

Osmić Zerina

12 mjesto

Ema Srna

11 mjesto

Agić Sarah

3 mjesto

Iman Silajdžić

2 mjesto

 

“RITAM CUP 2012.”

20.-21.10.2012.

 

Esma Mujačić

7 mjesto

Ajša Mujačić

14 mjesto

Azra Kadrić

17 mjesto

Dea Muminović

21 mjesto

“RONDO CUP 2012.”

03.11.2012.

 

Helena Cvetković

1 mjesto

Azra Kadrić

4 mjesto

O- 2 mjesto

Ema Šeremet

7 mjesto

Amila Hodžić

4 mjesto

O-3 mjesto

L-3 mjesto

 

“ARABESQUE CUP 2012.”

10.11.2012.

 

Iman Silajdžić

2 mjesto

Tajra Zekić

3 mjesto

Nejla Šenderović

4 mjesto

Agić Sarah

7 mjesto

Emina Velagić

8 mjesto

Vedrana Kaletović

4 mjesto

Merjem Čović

6 mjesto

Ema Srna

7 mjesto

Kamenjašević Hana

12 mjesto

Amani Borovac-Bekaj

2 mjesto

Tajra Šemdin

6 mjesto

Nikolina Kranjc

6 mjesto

Šejla Topić

7 mjesto

Azra Kusturica

8 mjesto

Anamarija Kranjc

5 mjesto

Salma Trbović

4 mjesto

Ema Šeremet

2 mjesto

Zerina Osmić

3 mjesto

Ajla Lončarić

2 mjesto

Sara Džebo

4 mjesto

Ajša Mujačić

3 mjesto

Azra Kadrić

5 mjesto

Dea Muminović

1 mjesto

Ena Meholjić

2 mjesto

Amila Hodžić

4 mjesto

Esma Mujačić

1 mjesto

Farah Jamaković

4 mjesto

Grupne vježbe (I razred i mlađe) Olimpik I

1 mjesto

Grupne vježbe (I razred i mlađe) Olimpik II

2 mjesto

Grupne vježbe (IV razred i mlađe)

4 mjesto

Grupne vježbe (V razred I starije)

2 mjesto

 

“MOSTE CUP 2012.”

01.12.2012.

 

Helena Cvetković

15 mjesto

Dea Muminović

11 mjesto

Ena Meholjić

8 mjesto