Humanitarno

  KRSG "OLIMPIK" U SRCU

  „PRIJATELJ JE NAJBOLJA IMOVINA U ŽIVOTU“ 

  Narodna pooslovica:

  „Рrіјаtеlј ѕе mоžе uzеtі zа rеmеk dјеlо рrіrоdе.” (Rаlрh Wаldо Еmеrѕоn)

  „Мој nајbоlјі рrіјаtеlј је оnај kојі іz mеnе іzvlаčі оnо nајbоlје“. (Неnrу Fоrd)

  Večerašnjem treningu je prisustvovala naša takmičarka iz prve generacije 1994 ....Već duže vrijeme pomaže naš klub i našu jednu od najuspješnijih i naperspektivnijih takmičarki E.S. Večerašnja posjeta je upriličena i donacijom guma za razgibavanje, snagu, fleksibilnost i drugim sportskim rekvizitima koji će nam dobro poslužiti na redovnim treninzima. 

  Hvala mojoj i našoj Emiri  Bajramović, koja već duže vrijeme živi u Austriji.

   

  {gallery}emira{/gallery}
  Humanost na djelu! 

  Akciju prikupljanja školskog pribora velikodušno je podržao Klub ritmičko sportske gimnastike OLIMPIK, čije su se članice skupa sa svojim roditeljima u velikom broju odazvale pozivu svojih trenerica da nečije školovanje učine lakšim, mirnijim i ljepšim. Na taj način, našim mališanima su uputili želje za sretan početak nove školske godine.

  Ovim putem od srca zahvaljujemo kolektivu KRSG Olimpik na preuzimanju inicijative, nesebičnom zalaganju i trudu kako bi doprinijeli uspješnoj realizaciji ove akcije i pomogli nam da obradujemo što veći broj male raje!

  Humanitarna organizacija studenata " Ruku na srce " je objavila predhodni tekst.

   

  Humanitarna akcija

  Ovom prilikom želimo se zahvaliti svim roditeljima i djeci koja su se odazvala prvoj, ali ne i posljednjoj akciji našeg kluba.

  Na ovaj način pokazali smo, pored dobrih rezultata na takmičenjima, da smo i dobri, humani ljudi koji su spremni pomoći svojim vršnjacima.

  Humanost je dio pozitivnih ljudskih osobina i medalja koja se nosi cijelog života. Naše djevojčice i njihovi roditelji, po ko zna koji put, pokazali su svoju dobrotu i spremnost da sudjeluju u stvaranju pozitivne priče.

  Hvala i Humanitarna organizacija studenata " Ruku na srce " koja je pokrenula ovu akciju i preuzela školski pribor koji smo skupili.

  Sretni smo što ćemo udruženim snagama pomoći dječacima i djevojčicama Kantona Sarajevo.

  Dragi naši mališani želimo vam puno sreće u novoj školskoj godini i na trnovitim stazama koje život znače.

  {gallery}HUMANITARNOST{/gallery}


  © 2024 krsg-olimpik.ba. All Rights Reserved.

  Please publish modules in offcanvas position.